AKSARAY / MERKEZ - Taşpınar Şehit Hasan Ertan İlkokulu

Erasmus + kapsamında okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz K.Makedonya'da mesleki eğitim aldı.

Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği

Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği için okulumuz hedeflerini gerçekleştirmek üzere akreditasyon belgesi için başvuran okulumuz 2022 yılında Erasmus+ akreditasyon belgesi almıştır. Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2022-1-TR01-KA121-SCH-000058412 projesi ile konsorsiyum ortağı olan okulumuz, birkaç yıllık süreyi kapsayan hareketlilik faaliyetlerini planlama ve uygulama imkanı buldu. Erasmus Akreditasyonuna sahip okulumuz, bu dönemde hareketlilik faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere Erasmus Programından üst düzeyde faydalanmıştır.

Bu faaliyetin içerisinde bulunan mesleki eğitim ile personellerimiz bilgi, beceri ve yeterliliklerinin geliştirilmesi ve bu kişilere yurt dışında mesleki gelişim fırsatları sunulması, iş pratiği bilgisi elde etme, güncelleme ve mesleki eğitim becerilerinin artırılması gibi hedeflerimizde gerçekleşmiştir. Mesleki gelişim sırasında yapılan faaliyetler için tıklayınız

Yurt dışı faaliyetimiz sonrası etki değerlendirme ile diğer meslektaşlarına yaygınlaştırma faaliyetleri yapan personellerimiz, proje sonuçlarının kullanılması gibi iş ve işlemleri de kapsamlı bir şekilse tamamlamıştır.

10-04-202310-04-202310-04-202310-04-2023

Yayın: 10.04.2023 - Güncelleme: 22.02.2024 22:03 - Görüntülenme: 145